ימי חופשה בתוך ימי מחלה
כשבוע לפני פסח נפלתי למשכב ולא יכולתי לבא לעבודה , מדובר במחלה שהחלמתה ממושכת יחסית (בערך כחודש ,חודשיים), כמובן שהבאתי מכתב מחלה מהרופא ע"מ שימים אילו ישולמו לי על חשבון ימי המחלה שלי . עם קבלת תלוש המשכורת של חודש אפריל ראיתי שעל חמשת הימים הראשונים שלא הייתי קבלתי תשלום ע"ח ימי מחלה ,ואילו בימי פסח הורדו לי ימי חופשה . אני עובדת משרד של מפעל שלא עובד בימי פסח ועל כן המעסיק מוריד מכל העובדים ימי חופשה המוגדרת אצלו כחופשה מרוכזת , הוא טוען שהמקום סגור ומוציא את העובדים לחופשה מרוכזת על חשבון ימי החופשה שלהם . שאלותי : א. האם זה חוקי להכריח את העובדים לצאת לחופשה מרוכזת ולהוריד ללא בקשתם מימי החופשה שלהם ב. האם במצב שאין יכולת לעבוד , ז"א שהמקום סגור, לא נדרש המעביד לשלם לעובדים כלום (קראתי פעם שאם אין אפשרות לעבוד על המעסיק לשלם חצי יום עבודה ) ג.אני עובדת משרד ויש אפשרות שיבקשו ממני לעשות עבודה בימי החג (ואף בקשו רק שלא יכולתי לבצע עקב מחלתי) , כ"כ המעסיק שלי ציין לי בע"פ שמכיוון שיש לי עבודה גם כשהמפעל סגור אני יכולה לעבוד גם בימי החג .(הכוונה כמובן לימי חול המועד כשהמפעל סגור והעובדים בחופשה מרוכזת) ד. האם בתוך מחלה שאורכת יותר מחודש יכול המעסיק להוריד לי ימי חופשה משום שהמפעל סגור בימים אלו, יש לציין שימי חופשה זה כסף של העובד ואילו ימי מחלה לא נפדים לכסף במקרה של פיטורין וכו'