עומר

תוספת שכר במגזר הפרטי

שלום רב, אני עובד בנגריה מזה כשנתיים וחצי. כרגע אני משתכר ב31.25 ש"ח לשעת עבודה, מה שעתיד להיות שכר המינימום ב1.1.2017. רציתי לדעת כיצד העלאת שכר המינימום תשפיע על המשכורת שלי. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות לאור ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. בינואר 2017 שכר המינימום יעלה ל-5,000 ש"ח לחודש, מה שאומר שהשכר השעתי יהיה 26.8 ש"ח לשעה.