שאול

מעביד אומר לא לבוא לעבודה אחכ אמר שלא ישלם

סליחה ההודעה בטעות נשלחה למקום אחר צהרים טובים האם כאשר עובד מודיע למעסיקו שלא מרגיש טוב ולא יוכל להגיע ביום נקודתי והמעסיק אומר לו שלא יגיע למחרת ושאין לו סידור לתת לו כל השבוע אחרי זה ואז כשהעובד רוצה לדעת מה קורה והאם ההשהיה הזו היא פיטורים ואז שייתנו לו מכתב. המעסיק עונה שאינו מתכוון לשלם לעובד על הימים האלה שלא עבד בהם (כולל אלה שבהם המעביד בעצמו אמר לו שלא להגיע). האם זה בסדר? מה אפשר לעשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

המעסיק אינו רשאי להוציא את העובד ללא הסכמתו לחופשה ללא תשלום. מעסיק המאלץ את עובדו לצאת לחופשה ללא תשלום, המעסיק חייב לשלם את ימי החופשה והעובד רשאי לראות עצמו כמפוטר ולדרוש פיצויי פיטורים.

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

המעסיק אינו רשאי להוציא את העובד ללא הסכמתו לחופשה ללא תשלום. מעסיק המאלץ את עובדו לצאת לחופשה ללא תשלום, המעסיק חייב לשלם את ימי החופשה והעובד רשאי לראות עצמו כמפוטר ולדרוש פיצויי פיטורים.