משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהפתאום חוזה עבודה האם יש להכניס את ההסתייגויות הבאות.

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

פתאום חוזה עבודה האם יש להכניס את ההסתייגויות הבאות.

יעל
יעל

לאחר שנים של עבודה הוחלט בחברת ולהחתימו על חוזה. מספר נושאים מטרידים אותי. 1- נקבע סעיף ניטור המאפשר למקום העבודה לבדוק את המילים שלי והנייד (שהוא שייך לעבודה ) 2- נספח סודיות שמונע ממני עבודה בתחום עיסוקי לשלושה חודשים. 3- הודעה מוקדמת לפיטורים והתפטרות (האם שלושה חודשים מקובל) 4- אני קרובה לגיל. לפרישה ויש לי חשש שמתכנני אורגניזציה האם יש דרך להבטיח את עצמי ? 5- בעבר היה מקובל שמקבלים פיצויים מלאים ונפרדו גם במקרים שבהם התפטר העובד האם יש מקום להזכיר זאת החוזה. תודה. יעל

RE:
גל
עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.