יעל

פיטורין והתראה אל מול חוזה העסקה

שלום התחלתי עבודה אצל מעסיק, חתמנו על חוזה בו רשום שבמקרה של פיטורין או התפטרות תנתן הודעה של 60 יום מראש. לאחר חודש וחצי הוא פיטר אותי וביקש שאעזוב במיידי. בנוסף טוען כי לא חייב לי כלום ע"פ חוק. (לא התראה, לא תנאים סוציאליים, ולא תשלום על תקופה זו) האמנם??

עו"ד הדר פלד טל

המעסיק הוא זה שהכתיב את חוזה ההעסקה והוא זה שרשם שתינתן לך הודעה מוקדמת של 60 ימים. עליו לעמוד בדיברתו. כמו כן אני ממליצה לבדוק האם נערך לך שימוע כדין והאם פיטורייך נעשו כדין.