הולכת שולל ע"י מעסיקי
עובדת בחברה 10 שנים , לפני מס' חודשים פניתי להעלאת שכר , התקיימה שיחה שהסתיימה בהבטחה לשיחה נוספת לאחר שלא הגענו להסכמה פניתי שוב בנוכחות שני המנכלים וביקשתי לברר מה לגבי השיחה כאשר אחד המנכלים פנה אליי בכעס ואחר לי " לכי ל___ ( מנה"ח ) ותסגרי חשבון . לאחר מס' ימים פניתי אליו ושאלתי אותו אם הוא מעוניין שאבצע חפיפה ..... ובאותה שיחה הוא שוב אמר לי ביקשתי מ___ לבדוק עם הביטוח .... (יש לציין שאני עובדת מוערכת מאוד בחברה )במקביל נהגתי להיכנס מידי בוקר למנכל השני שותפו ולוודא שמכתב הפיטורין ומכתב ההמלצה יטופלו ע"י והוא נהג לומר לי "אל תדאגי " . במקביל ישבתי עם מנה"ח אשר הדפיסה דו"ח מפורט המחשב את כל הכספים שהחברה צריכה להפריש . ביום האחרון להעסקתי ישבתי שוב עם מנכ"ל החברה ( השני ) העברתי לו את הדו"ח והוא שוב אמר לי אל תדאגי אני מטפל בכל אך.... בנוגע למכתב פיטורין זה בטיפול המנכל הראשון . מובן שכעסתי אך שוב הובטח לי שהמכתב יועבר למייל שלי . מה שבפועל קרה זה שנישלח אליי מכתב התפטרות ( המציין שאני התפטרתי ) פניתי שוב בכעס ולאחר שהתייעצתי רשמתי לשינהם הודעה שאני חוזרת לעבודה מאחר ולא התפטרתי , התשובה שקיבלתי הייתה שלילית ללא סיבה הגיונית מה עליי לעשות ?
ליצור קשר עם המשרד לשם קבלת יעוץ. זאת לא סוגיה לפורום אלא לקבלת יעוץ, טיפול וייצוג משפטי. 077-4013411.