אנונינמית

שאלה עח פיטורין ופנסיה

עברתי במקום עבודה, כ10 חודשים. פתאום הודיעו לי שאני מפוטרת,זומנתי לשיחה כשהחלו להישמע טענות שאלתי אם זה שימוע ענו לי שכן.. לא הכינו אותי מראש לשיחת שימוע.. הרגשתי כל כך לא נעים לא שולמה לי פנסיה כל הזמן דחו זאת.. הם נתנו לי שבועיים ואחכ הסכימו שאשר לעבוד עוד קצת... עכשיו אינני יודעת מה עלי לעשות והיכן לפנות. אשמח להכוונה

עו"ד הדר פלד טל

נשמע שיש לך עילת תביעה נגד המעסיק. לקביעת פגישת יעוץ יש ליצור קשר עם המשרד 077-4013411 בברכה, עו"ד הדר פלד-טל