מור צרפתי

גרירת וותק ממקום עבודה פרטי ומשרה ציבורית

שלום רב. לאחרונה ילדתי והתפטרתי לאחר שבע שנים לצורך גידול הילד בהתאם לחוק הקיים. כרגע אני נמצאת עדיין בשלב חופשת הלידה וביוני אני מתחילה לחתום אבטלה. בתוך כל התהליך הזה הודיעו לי שהתקבלתי למשטרת ישראל לאחר שעברתי את כל המיונים. עדיין לא לקחתי פיצויים ולא פדיתי ימי מחלה או חופשה. מה עליי לעשות כדי לגרור את הוותק שלי למשרה החדשה שהוצעה לי המשטרת ישראל?

עו"ד הדר פלד טל

השאלה איננה ברורה. גרירת וותק ממקום עבודה פרטי למקום ציבורי איננה אפשרית, אלא אם כן לפי הקריטריונים של משטרת ישראל מכירים לך בוותק קודם. פני למשאבי אנוש ובררי בנושא זה.