שמוליק

דיני עבודה - האם מגיע לעובדת שהיא אם לילדה על ספקטרום האוטיזם, החזר שע' רטרואקיבי?

עובדת שכירה אשר התפטרה לצורך טיפול בביתה שהיא מאובחנת על ספקטרום האוטיזם, מבקשת במסגרת התחשבנות סופית, החזר שעות רטרואקטיבי בגין שנה אחורה.

שמוליק

מדובר בשעות בגין טיפול פסיכולוגי, שיחות עם יועצת בי"ס וכיו"ב, שעות לכאורה, האם כעת מובן יותר?

עו"ד הדר פלד טל

לא ממש, האם הכוונה היא לימי מחלה? להיעדרויות שהעובדת מבקשת עליהם תשלום? מכוח מה מבוקש התשלום? לא בטוח שמגיע תשלום מדמי המחלה על שעות כאלו כי לא מדובר בימי מחלה מה גם שעל יום מחלה אחד ממילא לא מקבלים תשלום.

עו"ד הדר פלד טל

השאלה אינה מובנת. לא ברור לאיזה החזר שעות הנך מתכוון.