אתי

התפטרות בגלל הרעת תנאים

אני עובדת במקום העבודה כבר7 שנים ללא חוזה, בתחילת השנה המנהל לקח ממני חלק מהעבודה שלי שהייתי עושה מחוץ לשעות העבודה הרגילות שבו הייתי מצלמת מוצרים עורכת ומעלת לדף הפייסבוק מה שהוריד את המשכורת שלי. בנוסף בחודש האחרון הוא החליט להעביר אותי למחלקה אחרת שהעבודה שם יותר קשה וזאת ללא שום הודעה או הסבר כשכל הזמן הזה אין יחס ממנו, התעלמות ופרצופים שמהם הבנתי שקרה משהו האם יש כאן איזו שהיא עילה לתביעה בגלל הרעת תנאים?

עו"ד אורנה שמריהו

שלום אתי, על פניו נראה שמדובר בהרעה בתנאי עבודה, אך על מנת להשיב עליך לפנות לייעוץ אישי בנושא. בברכה,