מתן

תביעה ישנה כנגד מעסיק

בשנת 2007 תבעתי את מעסיקי וזכיתי בתביעה .(תבעתי אותו באופן ישיר +את החברה ) לצערי , לאחר פסק הדין הוא הוכרז כפושט רגל. כעת , לאחר כמה שנים ,הוא מבקש צו הפטר שלהבנתי אם יינתן לו ימחקו נגדו כל החובות שהיו לו לפני כן ..(יש לו רשימה ארוכה של נושים , כולל בנקים בסכומים הזויים ) האם יש ביכלותי כיום לאחר כל השנים הללו , גם בהנחה שיקבל הפטר לעשות מהלך כשלהו כדי לראות לפחות חלק מהכסף שהוא חייב לי ? תודה מראש .

עו"ד אורנה שמריהו

מדוע לא פנית לקבלת הכספים לביטוח לאומי?

עו"ד אורנה שמריהו

שלום מתן, מדוע לא פנית לביטוח מנהלים ולהגיש תביעת חושב? פנה לייעוץ בנושא.