סיון יצחקיאן.

פיצויים בגין התפטרות לטובת גידול הילדה.

סיימתי את חופשת הלידה בתאריך 12.7.17 ושלחתי מכתב למקום העבודה שבוע לפני סיום חופשת הלידה שאני נאלצת לעזוב לטובת גידול הילדה. החשבת שכר אמרה לי שמכיוון שהםרישו פנסיה עדיין אני החוב אצלהם ורק אחרי שאכסה את החוב יתחילו בתהליך. ביקשתי להגיע לשלם להם מה שאני חייבת ולחתום על טופס 161 והיא אמרה שצריך לחכות שיגיעו ערכים מחברת הביטוח וזה יהיה בערך ב 15.8.17 ב 20.8.17 שלחתי הודעה לברר איפה זה עומד ולא עונים לי לא טורחים לעדכן איםה זה עומד רק אם אני מתקשרת ומבקשת להבין מה קורה אז עושים טובה שאומרים לי וגם אז מתעצבנים עלי שאין לי סבלנות. אבקש את עזרכתם האם באמת ככה זה צריך להתנהל?

עו"ד אורנה שמריהו

שלום, עפ"י חוק, עליהם לשלם לך תשלום רכיב פיצויי פיטורים 15 ימים מיום סיום יחסי העבודה. את חובך לתשלום רכיב הפנסיה, יכולים הם לקזז משכר עבודתך האחרון, קרי עליהם לשלם לך דמי חופשה במידה וקיימת לך יתרת זכות, הבראה ואת תשלוםן פיצויי הפיטורים, כל זאת יכול ויקרה בתלוש שכר לחודש 8/2017 אשר ממשולם עד 9 לספטמבר. בברכה,