משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודההפרטה / פיצוי הפרטה /פנסיית גישור

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

הפרטה / פיצוי הפרטה /פנסיית גישור

דור
דורון

אני עובד מדינה כבר 25 שנים היחידה שאני עובד בה בתהליך הפרטה . כרגע מתנהל מו"מ בין הוועד וההסתדרות למדינה בעניין הפיצוי לעובדים שהולכים הבייתה . השאלה שלי : 1. אם ההסכם שיגיע הוועד לא יהיה נוח לי האם אני חייב להסכים לו ? 2. אם אני לא מסכים להסכם יכולים לחייב אותי ? 3. האם אני יכול במצב של אי הסכמה עם ההסכם ללכת לבית דין לעבודה ? 4. היו בשנים האחרונות הסכמים בין המדינה לוועדים האם הסכמים אלה יכולים לשמש מוצג בבית דין לעבודה שיחייב את המדינה לנהוג על פיהם ? 5. בכל המקומות שאני מכיר נתנו לאנשים בגילי פנסיית גישור האם אני יכול לחייב את המדינה לתת לי פנסיה כזאת ( אני בן 62 עם 25 שנות עבודה . )

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, פנה לייעוץ אישי בנושא שאלותיך. בברכה,