יהודה

פיצויים לעובדת זרה ללא רשיון

לסבתי יש רישיון להעסיק עובדת זרה. יש לה עובדת קבועה עם רישיון. בנוסף עבדה אצלה פעמיים בשבוע בלילות עובדת זרה נוספת שאין לה רישיון. לאחרונה סבתי הודיעה לה שהיא זקוקה לה רק פעם אחת בשבוע. כתגובה היא עזבה מעצמה. למחרת היא הגישה מסמך בו היא מבקשת פיצויי פיטורין, פנסיה, ימי חופשה ודמי הבראה. יצויין כי כל התשלומים שולמו לה במזומן לפי שעות. האם אנו מחוייבים לשלם לה כעת את מה שהיא דורשת?

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, שאלתך היא לא לפורום, אלא לייעוץ פרטני בנושא. בברכה,