דליה

איך לקבל פיצויים מהמעסיק

שלום. אני בת 21 אני עובדת במקום העבודה שלי כבר שנתיים ולא טוב לי שם יותר ואני רוצה להתפטר אך לקבל את הפיצויים שלי. יש לי כמה שאלות- 1. איך אני מתפטרת ומקבלת את מלוא הפיצויים? 2. כשמקבלים פיצויים איך זה עובד, לאן הכספים הולכים? לבנק או לקרן פנסיה? אני לא מבינה בזה ואיך אפשר למשוך את הכסף? 3. אוכל לבקש פשוט מהמעסיק שלי שיפטר אותי כדי שאקבל את הפיצויים או שזה טיפשי?

עו"ד אורנה שמריהו

שלום דליה, פורום זה אינו מייעץ הכיצד לקבל פיצויים מהמעסיק על מנת לקבל פיצויי פיטורים.