משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהתביעה ממעסיק שלא עבדתי אצלו כלל

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

תביעה ממעסיק שלא עבדתי אצלו כלל

דן
דן

שלום וברכה לפני כמה חודשים הלכתי לראיון עבודה באבטחה ולאחר מכן חתמתי על חוזה שנאמר לי שאם אני מתחיל קורס אבטחה אז יש לי התחייבות לשנה ואם אתפטר לפני זה אז אצטרף לשלם את הסכום היחסי מהקורס, חתמתי והסכמתי, לאחר מכן נשלחתי לאבחון שיאמת את כשירותי להחזיק בנשק ונמצאתי תקין, אך לפני תחילת הקורס החלטתי שאני לא רוצה לעבוד שם ולא הייתי זמין בטלפון וחברת האבטחת לא הצליחה ליצור עמי קשר, לפני מספר ימים קיבלתי הודעה בדואר לפני משפט שאני צריך לשלם סך של 600 ש"ח בתוספת שכר טרחה לעו"ד בגלל שלא עמדתי בתנאי כלשהו בחוזה, יש לי שתי שאלות 1. למה שאצטרך לשלם להם אם לא התחלתי את הקורס ולא עבדתי שם אף לא יום אחד? זה נשמע תקין? 2. זה תקין שהם שלחו לי בדואר ישר מכתב מעו"ד לפני תביעה? תודה רבה

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

לטעמי על המלך אינו תקין ואינך מחויב תשלום. אך ממליצה לך לפנות לייעוץ בנושא. בברכה,