משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהחישוב שעות חוסר ברמה היומית לשכר

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

חישוב שעות חוסר ברמה היומית לשכר

אלד
אלדד רביבו

שלום רציתי לדעת האם למעסיק מותר לקזז שעות חוסר בחישוב יומי מההפרשות הסוציליות הכוונה שיש לי שעות חוסר ברמה היומית אבל אני משלים אותם ועומד בתקן ואפילו עובר אותו ברמה החודשית האם במקרה כזה מותר למעסיק לקזז את שעות החוזר מחישוב השכר יסוד להפרשות

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

שלום לך, ראשית, מעסיק יכול לקזז שעות חוסר, ועליהן הנך אמור לקבל כל גמול. במידה ואת המשלים, אז שעות השלמה אמורות להיות בחישוב הזכויות הפנסיוניות. בברכה,

RE:RE:
אלד
אלדד רביבו

אני מאוד מודה לך על העזרה המעסיק לי מחשב שעות נוספות כדין ברמה היומית והוא טוען שזאת הסביה שהוא גם מחשב את הפנסיה באותה צורה וזאת היתה אכן השאלה שלי . האם יש לך קישור למסמך רשמי או ללשון החוק ?