שמחה

קבלת תלוש שכר לחודש העבודה האחרון

התפטרתי מעבודתי ועבדתי עד 7.12.17 עדיין לא קיבלתי תלוש עבור חודש 12.17 ואני צריכה אותו מאוד. ביקשתי מראש שישלחו לי למייל ותיזכרתי במייל למעסיקה כבר פעמיים אבל עדיין לא קיבלתי שום תגובה. עד מתי אני אמורה לקבל את התלוש והאם המעסיקה יכולה להגיד שהוא נשלח בדואר וזה בעיה של הדואר( למרות בקשתי המפורשת לשלוח לי למייל). אודה מאוד על תשובתך.

עו"ד אורנה שמריהו

שלום לך, המעסיק מחויב בשליחת תלוש השכר תוך 7 ימים מקבלת שכר העבודה. כבי לו שאם לא תקבלי את התלוש במייל, תגישי תביעה כנגדו. בברכה,