אברהם

הורדת ימי עבודה במהלך היום על ידי המעביד

שלום רב, אני עובד כנהג הסעות. מתחיל את יום העבודה בשעה 6:00 בבוקר. בשעות הבוקר המאוחרות, בין 8:00 עד בערך 12:00, יש זמנים מתים בהם אין עבודה אבל אני נמצא בכוננות לנסיעה. המעביד מוריד לי בכל יום 3 שעות מיום העבודה בגלל זה. כלומר אם אני מתחיל את יום העבודה בשעה 6:00 בבוקר, יום העבודה שלי נמשך 11 שעות ללא שעות נוספות. אדגיש כי אני לא עובד לפי שעה אלא עובד במשכורת חודשית +שעות נוספות אם יש. האם זה חוקי? תודה מראש

עו"ד אורנה שמריהו

שלום לך, המלצתי לך לפנות לשיח יעוץ בנושא. והאם זה חוקי - תלוי מה סוכם בניכם. בברכה,