ברטיסלב

מוניות בשעה 2 בלילה מעבודה בעיר אחרת

אני מסיים ממש ברגעים אלה את עבודתי 2 בלילה הודעתי למעביד שלי שאני לוקח כסך מהקופה בכדי לחזור הביתה ושאני אספק לו את העודף וקבלה בראיון עבודה הוא הודיע לי שהוא לא כזה משלם על מוניות ושאני צריך למצוא הסדר נסיעה. כרגע השעה היא 2 בלילה והוא מודיע לי זאת שוב שאין בעיה שאקח 200 שקל כל עוד אחזיר 200 מחר האם המעביד שלי באמת יכול לגרום לי לוותר על תשלום לנסיעה הביתה?

עו"ד אורנה שמריהו

שלום רב, על המעסיק לשלם לך בעד תשלום הנסיעה או לדאוג לך לנסיעה. בברכה,