אנונימי

תביעת חוב מחברה בפירוק

שלום רב. עבדתי 3 חודשים אצל חברה קבלנית שכבר מצוייה בהליכי פירוק. ולפני הפירוק עורך דין של החברה יצג אותי ואת שאר העובדים,עכשיו העורך דין אומר שמגיע לי כספים מביטוח לאומי,ועד שאני לא ישאיר לא צק פתוח או מזומן הוא לא יטפל בתביעת החוב. השאלה שלי, החברה איתה עבדתי אומנם התפרקה אבל הם שילמו לי משכורת ימי חופש והבראה אז מה מגיע לי מביטוח לאומי? תודה רבה.

עו"ד אורנה שמריהו

יש לבחון את הנושא, אולי שכר עבודה, הפרשות פנסיוניות?! אם עבדת 3 חודשים אינך זכאי לתשלום דמי הבראה. ממליצה לך לשאול את העו"ד מהי תביעת החוב שלך, הווה אומר מהו הסכום שהינו מגיש בתביעת החוב.