ורד

החלפת מעביר בהיריון החוש מתקדם

היי אורנה, המעסיק שלי מזה שנה ושמונה חודשים החליט להעביר את הפעילות שלו)עוסק מורשה) לחברה שתעשה עבורו את השירותים שלנו עד היום ללקוחות, כחלק מהחלטתם המשותפת עובדיו (אני ושתיים נוספות)יעברו החל מה1.2 להיות עובדי החברה,אני כרגע נכנסת לחודש התשיעי להריון, נאמר על ידי המעסיק שלי כי הוא יעשה לי גמר חשבון יעביר מכתב מעו"ד בו אני אחתום שמסכימה לו לפטר אותי ולהעביר אותי לחברה עצמה, עד עכשיו כבר מעל שבועיים אין לי מענה ולא מכתב ואני מרגישה באוויר ועלולה ללדת כל רגע, מה עלי לעשות כדי לדרוש את שמגיע לי?? כרגע אני בכמה ימים מחלה בשל צירים מוקדמים ואעו עדיין מענה לבעיה שלי, החברה טרם החתימה אותי על חוזה כי מחכים למכתב המדובר, מה יקרה אם אלד? אני חוששת , אשמח לעצתך

עו"ד אורנה שמריהו

המעסיק אינו יכול להעביר אותך למקום עבודה אחר אלא רק על פי הסכמתך. איני ממליצה לך להגיש מכתב התפטרות. בברכה,