האם יש פה אפליה? אשמח למענה מהיר
שלום, התראייניתי דרך מודעת דרושים למשרה התחלתית לתפקיד מסויים שדורש הכשרה עם תעודה וניסיון מצטבר חצי שנה. עשו לי באותו יום מבחנים מה שגזל מזמני לחזור לעבודה ולא הודיעו מראש. ואח"כ חזרו אליי ונתתי ממליץ .וקבעו לי ראיון שני שבו נאמר לי להביא תעודות וכנראה יסגרו איתי. יש לציין שבטלפון הראשוני ששאלו על ציפיות שכר ועניתי ,הם טענו שהשכר 6000 ברוטו. כשעמדנו לסגור עיניינים וכמובן, תמיד דוחים את נושא השכר לפגישות מאוחרות ביקשתי יותר כי עשיתי סקר שוק והשכר לא נופל מ7000 ברוטו. נאמר שזה לא ניתן ואפשר לעבוד ולברוח... כמובן שזו לא מטרתי. נאמר שיעשו מאמץ לעלות לי בעוד 100שח. מדובר בחברה גדולה 4000 איש. לא יתכן ששכר נקוב על מספר. כשהגעתי לראיון השני שהוא רק לתת תעודות ולחתום על חוזה . החוזה הראה שהשכר5888 שח. כמובן שזה קומם אותי. אני בעלת 2 תארים בהצטיינות + תעודה מקצועית וניסיון של מעל שנה בתחום הרלוונטי למה אני צריכה לעבוד על שכר מינימום? מכל זה עוד יורד אחוז דמי חבר בוועד העובדים. מאוד רציתי את המשרה כי אין הרבה משרות התחום הזה ועוד למתחילים וזה ידוע גם למנהל המקצועי שראיין. הם התעקשו על השכר שכנראה מישהו מכתיב ובסוף לא חתמתי. למעלה מחצי שנה הם לא מצליחים לאייש את המשרה. אני אחרי שבוע ביקשתי לקחת את המשרה בשכר העלוב כי חשוב לי לצבור ניסיון אך הרכזת גמגמה ואמרה אממ אממ.. ובעצם לא. אני מבינה כי זה החשש שאברח הם כל הזמן דיברו על זה והעלו לי כמו בבית תמחוי בעוד 100 שח אבל גם סירבתי כי רק אז השכר 6000 ברוטו וה-100 זה כביכול אחזרת טלפון פקטיבית. יש לציין שהם רדפו אחריי וממש רצו לסגור איתי חוזה בחיים לא היה לי כך. בקיצור היום אחרי חצי שנה אולי יותר הם התייאשו ופנו לחברות כ"א מסתבר שהשכר פתאום 7000 שח. ביררתי זאת. אם אפנה טלפונית לרכזת גיוס האם עליה לקחת אותי? האם יש פה אפליה? תודה