אמיר

אי תשלום עבור ימי עבודה

שלום רב שמי אמיר ואני עובד בנהגות..בחודש אוקטובר 2017 החלפתי עבודה ועבדתי בחברת הובלות.. התחלתי את העבודה בעשירי לאוקטובר .. בהתחלה הכל היה נראה טוב אשר עבדתי על משאית מעל עם מנוף .. אחרי שבועיים התחלתי להרביץ שעות אפילו מעבר למה שהחוק מרשה .. עבדתי ביום יותר מ16 17 שעות .. פניתי לסדרות ואמרתי שזה לא מתאים לי ואנינני מוכן לאבד את הרישיון שממנו אני מתפרנס ומועיל משפחתי .. כמובן כל הזמן קיבלתי אותה תשובה שיש לחץ ויש ימים עמוסים ואין מה לעשות .. בסופו של דבר החלטתי לפרוש כי ממש הגעתי למצב שזה לא מתאים לי ואני בקושי רואה את הבית ואת הילדים .. הודעתי לבעל העסק ויום למחרת החזרתי את המשאית והתפטרתי אחרי 20 יום של עבודה.. עכשיו בעשירי לנובמבר הייתי אמור לקבל משכורת נורמלית עבור הימים והשעות הארוכות שעבדתי שזה לפחות 7000אלפים שקל .. אבל להפתעתי לא קיבלתי יותר מ4000 שקל ... כמובן התעצבנתי ומאז אני מתקשר ומבקש שיזכו אותי בהפרש אשר מגיע לי ולא מעבר .. אבל לצערי הרב עד היום הם דוחים אותי ומשקרים לי בפרצוף וסתם מטאטאים אותי ולא קיבלתי גרוש ... שאלתי היא האם אני יכול לתבוע אותם על מנת לקבל מה שמגיע לי .. חשוב לציין שיש לי הודעות ושיחות מוקלטות וגם כן הטכנוגרפים של המשאית ?! אודה אם תענו לי בהקדם האפשרי.. בכבוד רב אמיר

עו"ד אורנה שמריהו

שלום אמיר, עליך לפנות אל מקום העבודה בכתב ולדרוש את התשלום. ממליצה לך לפנות לייעוץ משפטי על מנת לבצע את החישוב. בברכה,