יהודה

כמה זמן מראש העובד צריך להודיע על חופש ואו כמה זמן העובד יכול להודיע מבלי שהמעסיק יוכל לסרב

הודעתי למעסיק שלי על רצוני לצאת לחופשה בת 9 ימים בחודש אוגוסט. אני הודעתי למעסיק 8 חודשים מראש ועדיין המעסיק לא החזיר לי תשובה האם החופש מאושר או לא. רציתי לדעת האם יש זמן מסויים שבו העובד יכול להודיע למעסיק על חופש מראש ואז זה לא סביר שהמעסיק יוכל לסרב לאשר את החופש? ודבר נוסף האם יש זמן כל שהוא לתשובה של המעסיק? או שהוא יכול למשוך את זה 7 חודשים ואז לומר שזה לא מאושר

עו"ד אורנה שמריהו

כתבי למעסיק, שהנך רואה באי תשובתו כהסכמה, והנך מודה לו על האישור. בברכה,