נועה (בדוי)

חיוב עובד בגין עמלת בנק

אני עובדת בהנהלת חשבונות בחברה . אחת העובדות הותיקות מחייבת אותי להפקיד עד סכום מסוים (מה שמקשה עליי בהתאמות והעבודה השותפת) היא מאיימת כי במידה והפקיד יותר והחשבון של החברה יחויב עמלה היא תגבה לי את זה מהמשכורת. האם זה חוקי? אני בהריון בחודש חמישי רוצה לדעת אם כרגע אם אני עוזבת האם אקבל תנאים של פיטורים? אני עובדת קרוב ל3 שנים. מה עליי לעשות על מנת לצאת מהעבודה על ידי העליונה? האם הוצאת שמירת הריון (יש סיבות בריאות) הוא הפתרון היחידי?

עו"ד אורנה שמריהו

שלום לך, הדבר אינו חוקי ואין המעסיק יכול לחייב אותך בתשלום זה. השאלה - מדוע את אמורה להפקיד יותר ממה שמאושר לך? בברכה,