רון

התפטרות התפטרות התפטרות

שלום הנני עובדת בצהרון 3 שעות כל יום כסייעת. מצאתי עבודה חדשה ואני צריכה לעזוב במיידית מהיום למחר כיוון שאני רוצה לתפוס את העבודה החדשה ולא יכולים לחכות . אני עובדת שם כמעט שנתיים .שנה שעברה והשנה שעוד חודש וחצי מסתיימת. 1. לפי הבנתי אני צריכה להודיע חודש מראש ואם לא אודיע אפסיד את המשכורת של חודש ימים האם זה נכון? 2. מה לגבי פיצויים שהמעביד הפריש או קרן השתלמות או קופת גמל האם גם אותם אני מפסידה? 3. האם יש עוד משהו שאותו אפסיד אם אני אודיע מהיום למחר על התפטרות? 4.אני לא זוכרת מה חתמתי בחוזה עבודה אבל אם אני חתומה שעליי להודיע חודשיים או שלוש מראש אז המעביד יכול לחייב אותי עבור יותר מחודש. אשמח להסבר מפורט .תודה

עו"ד אורנה שמריהו

הנך מחויבת במתן הודעה מוקדמת, והיה ולא תתני הודעה מוקדמת, המעסיק יכול לקזז לך מהשכר את תשלום רכיב זה. כמו כן, התפטרותך אינה מזכה בתשלום פיצויי פיטורים.