שמואל

פיטורין ללא הודעה מוקדמת או שימוע

שתי שאלות 1. פיטרו אותי אחרי 9.5 שנים ללא הודעה מוקדמת וללא שימוע, המעביד שילם לי חודש יותר מההסכם כהודעת פיטורים. האם אני יכול לתבוע על פיטורים שלא כחוק? 2. אני בן 60+ , אני שולח הרבה מכתבי בקשת עבודה - עונה למודעות דרושים. ברוב הגדול של המקרים אני לא מקבל שום תגובה, האם המעסיק או חברת ההשמה חייבים לענות לי? תודה שמואל

עו"ד אורנה שמריהו

שמואל, ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי בנושא, ולבדוק מדוע פוטרת כך, האם זה בשל גיל או אחר. משרדי בטפל בסוגיות אלו.