חיה

זכאות לפיצויים בגין חתימה חוזה -חברת קבלן

חתמתי חוזה בחברה לשנתיים ,כיום לאחר 7 חודשי עבודה נערך שימוע והודיעו לי בו על הפסקת העסקתי,א.האם אני זכאית לחודש מראש ואו רק 7 ימים מראש? ב.בחתמי על חוזה עבודה ציון באם המעסיק יפטר אותי מכל סיבה שהיא הוא לא חייב לתת לי פיצויים האם זה חוקי? ומה לדרוש?

עו"ד אורנה שמריהו

7 חודשי עבודה, הינך זכאית לימי הודעה מוקדמת על פי חוק, אם עבדת בשכר שעתי - 7 ימים. כאשר מעסיק מפטר הוא מחויב בתשלום פיצויי פיטורים, אם עבדת מעל לשנת עבודה.

עו"ד אורנה שמריהו

7 חודשי עבודה, הינך זכאית לימי הודעה מוקדמת על פי חוק, אם עבדת בשכר שעתי - 7 ימים. כאשר מעסיק מפטר הוא מחויב בתשלום פיצויי פיטורים, אם עבדת מעל לשנת עבודה.