משה

התנכלות ויחס משפיל כלפי עובד מסוים

אנו קבוצת נהגי שינוע בחברת ליסינג 1. האם מותר לראש צוות לומר ל2 3 נהגים באופן קבוע אתם חייבים לבצע משימה × ולא תלכו הביתה ולשאר הנהגים אינו מחייבם בכך. (משימות מורכבות יותר וכו') 2. נהג שמרגיש שבאופן מתמשך מזלזלים בו בכל מה שניתן ומנסים שיפוטר מרצונו איך יוכל להוכיח זאת במידה ויוגש תביעה על התעמרות ויחס משפיל? 3.האם מותר למעסיק להרים את הקול על עובד או להתייחס בצורה מגעילה כגון שמדבר יפה לכולם ולו מתנהג בזלזול (סוג של נקמה) ? 4. במידה והעובד מפוטר לאחר כל ההתנכלויות הללו האן אפשר להגיש תביעת פיצויים גדולה מהממוצע?

עו"ד אורנה שמריהו

ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי בנושא זה. אינכם אמורים לחוות השפלות במקום העבודה.