משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהאי הפרשה ותשלום פנסיה 2.7 שנים

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

אי הפרשה ותשלום פנסיה 2.7 שנים

מור
מוריה

עבדתי אצל מעסיקה 2.7 שנים כאשר התחלתי לעבוד אצלה הייתה לי קרן פנסיה פעילה.היא מעולם לא הפקידה לי פנסיה ופיצויים. לפני 4 חודשים ילדתי את בני והחלטתי להתפטר לצורך גידולו. בהסתדרות העובדים אמרו שאי אפשר לשלם רטרואקטיבי כלכך הרבה שנים אחורה ואני מאוד שמחתי כי הבנתי שהכסף ילך ישירות אליי וזאת תקופה כלכך רגישה וקשה מבחינה כלכלית שזה היה עוזר לי ממש. כאשר הגשתי לה את המכתבים עם סכום המחושב שהיא חייבת לי, היא סירבה לשלם לי את הפנסיה ואמרה שהיא מוכנה להפקיד רק לקופה בצורה רטרואקטיבית אבל לי אין את היכולת הכלכלית לשלם את ההפרשות שהיו אמורות לרדת ממני, בקושי יש לי מה לאכול. וזאת הטעות שלה בלבד שהיא לא הפרישה לי בזמן ככה לא הייתי נקלעת לסיטורציה הזאת ומשלמת מדמי הפיצויים שלי את הכסף לפנסיה.. ומה עם הריבית שנוצרה שץעקב אי הפקדה. אשמח לייעוץ אם יהיה צורך אתקדם גם עם עןרך דין. מרגישה חסרת אונים

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

ניתנה תשובה טלפונית.