רוי

להשאר בעבודה כי אני רווק

יש לי מנהלת שכל פעם שאחד האחמשים חולה היא מבקשת להשאר ואני לא מוכן ומאיימת בפיטורים, חשוב לציין שהיא טוענת שהיא לא תשאר כי יש לה חיים אחרי העבודה ויש לה ילדים וישארו הרווקים. לדוגמא : אני מגיע לעבודה ב 7 בבוקר אמור לעבוד עד שעה 3 ....בשעה 10 בבוקר אחד האחמשים מודיע שלא מגיע למשמרת ערב כי הוא חולה והיא מצפה שאני אשאר עד 9 בלילה כלומר 14 שעות, שאני אומר לה שגם היא יכולה להשאר היא אומרת שיש לה חיים ואני רווק, האם היא יכולה להכריח אותי להשאר מהרגע להרגע, כי כמו שלה יש חיים , גם לי יש חיים גם אם זה לא ילדים אסל יש לי אימונים אישים ודברים אחרים בחיי, האם היא יכולה להכריח אותי או אני יכול להגיד לה לא נשאר תמצאי פתרון .

עו"ד אורנה שמריהו

לא - היא אינה יכולה להכריח אותך להישאר ואתה לא חייב, והזכר לה שחל איסור העסקת עובד 14 שעות עבודה ביום.