חוה לאה

הלנת שכר במשך 7 חודשים

עבדנו כבוצה של 4 בנות בפעילות קיץ של חברת "אריאל בע"מ" בתאריכים :23.7.18-26.7.18 12 שעות ביום, ולא קיבלנו את שכרנו פנינו ליצוג של חברה המטפלת בהלנת שכר, יש לציין שהחברת "אריאל, רצתה לסגור את התיק בצורה של תשלום השכר ללא הפיצויים, היות וניהלנו משא ומתן עם החברה של ההלנת שכר, לא ניהלנו משא ומתן עם חברת אריאל ע"מ לא לפגוע בתהליך, יש לציין שפנינו צספר פעמים לעבודת שגיסה אותנו לעבודה אך היא התעלמה, כעת החברה הניתבעת שלחה לנו מסמכך ובו הם מצינים שניסו לפנות אלינו פעמים רבות מה שלא נכון וכן שהמסמכים של הסכם העבודה לא הגיעו אליהם בזמן ומיסבות כאלה ואחרות הם מבקשים מבית הדין לעבודה לדחות את תביעתנו ולשלם לנו רק את השכר המקורי ללא פיצויים, וכן הם מחיבים אותנו בהוצאות משפט ושכ"ט בתוספת מע"מ רצינו לדעת מה ניתן לעשות במצב זה, תודה!

עו"ד אורנה שמריהו

אין באפשרותי להשיב לכם מעל דפי פורום זה, ממליצה לכם לפנות לייעוץ משפטי על מנת לבדוק את טענותיכן כפי שהועלו בכתב התביעה ואת טענות ההגנה.