משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

התפטרות

רינ
רינת

שלום רב , אני עובדת למעלה משנתיים כמזכירה בעסק פרטי ומשפחתי בעלי המקום נוהגים להעליב ולהתנהג בצורה מזלזלת בעובדים היום קרה מקרה ובעלת המקום דיברה בצורה גזענית ביותר : בעלת המקום:את לא עושה כלום ואני לא צריכה אותך אני : אתה רוצה שאני אלך רק תגידי בעלת המקום: שלא תמשכי אותי בלשון המרוקאית שלך - את מרוקאית וזה מה שאת אני: אני לא מרוקאית והלכתי אני לא מסוגלת לחזור למקום העבודה שלי לאחר שהושפלתי כך בצורה מעליבה ומזלזלת ברצוני לציין שאני עובדת טיפולי פוריות מזה כחצי שנה כיצד עליי לפעול אינני רוצה לחזור למקום זה שפוגע בי מעליב גורם לי לעוגמת נפש במיוחד בזמנים שעליי להיות רגועה על מנת שטיפולי הפוריות יצליחו . האם אני זכאית לדין מתפטר כמפוטר באם אחליט לעזוב ? אשמח לתשובה רינת