חזרה לפורום

גריעה מצבירת יום חופש

ריק
ריקי

בבקשה עזרתכם, החסרתי החודש מספר שעות בעבודה והמעסיק הוריד לי את בכסף. בנוסף , הוא הוריד גם מיום הצבירה החודשי. לדוגמא במקום 2 ימי צבירה זוכיתי רק ב-1.5 יום ובהתאם הוא פגע לי בהורדות הסוציאליות. אציין שאני לא עובדת שעתית , אני עובדת חודשית ויש לי וותק של 4.5 שנים בעבודה. הוא טוען שיש חוק שמאפשר לו זאת ואני לא מצאתי חוק שכזה . אודה לעזרתכם המקצועית. בבקשה עזרתכם, החסרתי החודש מספר שעות בעבודה והמעסיק הוריד לי את בכסף. בנוסף , הוא הוריד גם מיום הצבירה החודשי. לדוגמא במקום 2 ימי צבירה זוכיתי רק ב-1.5 יום ובהתאם הוא פגע לי בהורדות הסוציאליות. אציין שאני לא עובדת שעתית , אני עובדת חודשית ויש לי וותק של 4.5 שנים בעבודה. הוא טוען שיש חוק שמאפשר לו זאת ואני לא מצאתי חוק שכזה . אודה לעזרתכם המקצועית. בבקשה עזרתכם, החסרתי החודש מספר שעות בעבודה והמעסיק הוריד לי את בכסף. בנוסף , הוא הוריד גם מיום הצבירה החודשי. לדוגמא במקום 2 ימי צבירה זוכיתי רק ב-1.5 יום ובהתאם הוא פגע לי בהורדות הסוציאליות. אציין שאני לא עובדת שעתית , אני עובדת חודשית ויש לי וותק של 4.5 שנים בעבודה. הוא טוען שיש חוק שמאפשר לו זאת ואני לא מצאתי חוק שכזה . אודה לעזרתכם המקצועית.