ארן ירושלמי

תשלום שבתון בחירות לכנסת

הנני מועסק 9.5חודשם כקופאי. שבועים לפני הבחירות לי מכסא שבור במסיבת פורים . מטעם העבודה ובהוראת כרורג נעדרתי 5ימים. כך. שלא עבדיתי 14 ים רצוםים לפני הבחירות. אלא רק 8. המעסיק סרב לחתןם עלטוםס תאונת עבודה ואף לא שלם לי בגין יום הבחירות. האם מגיע ל תשלום על ום בחירות בולא נכחתי בעבודה. שכן אינני ממלא תנאי של 14 יטם רצוף לעבוד לפני יום הבחירות. כי היתי תאונת עבודה

עו"ד אורנה שמריהו

אכן, גם עובד השטחים זכאי לתשלום.

עו"ד אורנה שמריהו

אם תאונת העבודה קרתה לך בעבודה, המעסיק מחויב בחתמה על טופס פגיעה בעבודה והנך זכאי לכל הזכויות.