אורי

הגשת בקשה למתן פס"ד בהיעדר הגשת כתב הגנה

שלום, תבעתי את המעסיק בבית דין לעודה בגין אי תשלום פיצויים דמי הבראה וחופש. בפעם הראשונה לא הופיע לדיון. שלחתי לו שוב את כתב התביעה בתחילת יוני. הבנתי ממרכז המידע שיש אפשרות לבקש מתן פסק דין בהיעדר כתב הגנה וכך מתיימר הצורך להגיע לדיון. א. תוך כמה זמן ממוסד המסירה עליו להגיש כתב הגנה (כאמור חלף למעלה מחודש ממועד המסירה). ב. האם מוצע לבקש מתן פס"ד בהיעדר כתב הגנה. מהם החסרונות והיתרונות במהלך זה אל מול דיון? אני בן 83 ומעדיף שלא להיסחב סתם לת"א בברכה אורי

עו"ד אורנה שמריהו

היות וחלפו 30 ימים מיום בו קיבל המעסיק את כתב התביעה, הנך יכול להגיש בקשה לקבלת פסק דין בהעדר כתב הגנה.