גולן

אי תשלום פיצויים בשל פיטורים

עבדתי 10 שנים בחברה קבלנית. הובטח לי בשל קונפליקט שנוצר( שהם לא משלמים לי בונוסים כפי שסוכם ובכל אופן לא מציגים בפני כרטסת הנהלת חשבונות להכנסות הוצאות כבר כמה שנים) ע"י המנהל היוצא (מוקלט) שישולמו לי כל הפיצויים והתנאים במלואם. וסוכם עם המכל היוצא גם תנאים בעבור ההמשך מוקלט. לאחר שבוע שלחו לי הסכם דברים בצורת הסכם דרקוני בו אני אחראי על הכל הגישור העתידי ועוד סעיפים בהם הם יכולים להתנהג מההסכם מכל סיבה שנויה להם. אני לא הסכמתי שלחתי תיקון לחוזה שהם לא קיבלו.וציינתי שעד שהפרשה לא תסתיים בנושא המחלוקת אין בכוונתי להמשיך כי אלא שני הנושאים האחרונים לטיפול לפני עזיבתי בהסכמת שני הצדדים. בתגובה שלחו מכתב לשימוע שטענו שאני פוגע בחברה באותם נושאים שהמנכל היוצא הבטיח להגיע להסדר. התנהל שימוע קולני שבסופו הם החליטו לא לשלם לי חודש הודעה מראש. לפטר אותי. ולא לשלם את כספי הפיצויים

עו"ד אורנה שמריהו

הסמכות לשלילת פיצויי פיטורים, נתונה לבית הדין האזורי לעבודה. ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי בנושא.