משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהתנאי עבודה לעובד גלובלי

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

תנאי עבודה לעובד גלובלי

שאו
שאול דהן

עובד באיטליז 15.5 שנים, משכורת גלובלית, מעולם לא התחשבנו לא אני ולא המעסיק לגבי שעות עבודה, היו מקרים שעבדתי מעבר זמן, היו זמנים שפחות, כעת לאחר שגיליתי שהמעסיק לא נתן לי זכויות במשך שנים (ימי בחירות, נסיעות, ביגוד ועוד) ותבעתי אותם, ״פתאום״ הוא מחליט (סוג של נקמה) להתקין שעון נוכחות. האים זה יישב כהרעה בתנאי עבודה? האם אני חייב לשתף איתו פעולה?

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

מעסיק מחויב בהתקנת שעון נוכחות, ולכן, עליך להחתים שעון נוכחות.

RE:RE:
שאו
שאול דהן

ראשית תודה על התמיכה והעזרה המשפטית שלכם! שנית, מעוניין לדעת נא החוק/תקנה אומר/ת לגבי ביגוד והנעלה לגביי, כאמור אני עובד באיטליז, יש עניין של קור במקפיא ובמקרר, רצפה עם קרח ומים, בנוסף יש מגע לאורך כל היום עם נוזלי עוף ושומנים, קרטוני בשר מעל 20 קג , אם מגיע ביגוד והנעלה: כמה פעמים בשנה? ומה הסכום ? אשמח לקבל מסמך שאוכל להראות למעביד. שוב, תודה תודה