משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודההמעביד רוצה להביר אותי למשרה של 50%, השכ שלי קצת מעל הממוצע - אך נמוך ממקובל בתחום..

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

המעביד רוצה להביר אותי למשרה של 50%, השכ שלי קצת מעל הממוצע - אך נמוך ממקובל בתחום..

איי
אייזיק גורפינקל

אני בן 65 וחצי ועובד אצל אותו מעביד למעלה מ-15 שנה בתפקיד מהנל שרות וטכנאי לציוד הנמכר ע"י החברה. היות והחברה קטנטונת (5 איש) יש לי עוד תפקידים - שליחות, הובלה והספקת הציוד, ליווי אורחים מחו"ל בכל הארץ לפגישות עיסקיות מטעם החברה ועוד... מצב הכספי של החברה הוא איתן , אך כמות העבודה בשרות פחתה וזו הסיבה להחלטתו. נשארו לי רק שנה וחצי עד לפנסיה - מה עליי לעשות כדי לשמור על כל הזכויות? הערה : בתוקף התפקיד אני משתמש ברכב החברה בליסינג.

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי בנושא על מנת לא לפגוע בזכויותיך הפנסיוניות.