עמיתוש

משיכת חוזה לפני חתימה

לאחר שלושה שבועות של מיונים וראיונות, כאשר הפגישה החמישית נועדה להצעת חוזה בו הוסבר לי בע"פ מול המעסיק תנאי החוזה, טרם ראיתי את החוזה. בסופו נשלח אליי חוזה במייל, שלחתי מספר השגות לגביו לאחר יומיים, ויום לאחר מכן קיבלתי טלפון כעוס שהוחלט למשוך את החוזה, בהחלטה חד צדדית. אני מרגיש כי נעשה לי עוול, שלושה שבועות שבהן נקראתי למשרדים ולעבור מבחנים וברגע אחד טרקו לי את הדלת כי העלתי בכתב שאלות שהיו לי ובקשות. האם יש כאן בסיס לתביעה?

עו"ד אורנה שמריהו

על פי האמור בשאלתך, עליך לפנות לייעוץ אישי בנושא, זו לא תשובה של כן או לא.