משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהפיטורים וביטול ושוב

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

פיטורים וביטול ושוב

קרן
קרןליפשיץ

שלום פוטרתי ההליך שימוע לקוי לאחר שנה של עבודה בסניף סופר פארם לא קבלתי מכתב לשימוע. או התראה. פוטרתי יום אחרי שיחה שבסופה נודע זה שימוע. ולכן לא התכוננתי עכשיו מעסיקה שולחת לי מכתב ביטול פיטורים והזמנה שימוע מחדש עם טענות לא נכונות. ובכך בטח לפטר אותי שוב. האם תקין?

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

אכן תקין, היות ותיקנה את טעותה וזימנה אותך לשימוע. אם הטענות אינן נכונות, ממליצה לך לפנות לייעוץ אישי בנושא להיות מלווה בעו"ד בשיחת השימוע.

RE:RE:
קרן
קרןליפשיץ

אז היא יכולה לפטר אותי לא כדין ולאחר מכן ללא הסכמתי שבגין זה איני יודעת אם מקבלת תשלום הודעה מוקדמת בעקבות זה שביטלה פיטורים השאלה אם אפשר לפטר עובד ואחכ לבטל ללא הסכמתו עם טענות לא נכונות?