משה11

הפסקות עובדים בימי קורונה

עובד שעתי עובד בחברה בתפקיד אדמינסטרטיבי בחוזה אישי. בימים שעובד מהבית ומדווח שעות עבודה יורד לו הפסקה חצי שעה ביום וזה על חשבונו וגם בימים שמגיע למשרד מדווח שעות וגם שם יורד לו חצי שעה הפסקה ביום חדר האוכל בוטל והעובד לא מביא אוכל למשרד ולא אוכל בו ויש רק מכונת קפה האם זה הגיוני שלעובד ירד חצי שעה הפסקה גם כאשר הוא בביתו וגם כאשר הוא במשרד? מה הדין במקרה כזה? תודה

עו"ד אורנה שמריהו

לא זה לא הגיוני, היות והנך מדווח על שעת העבודה בהן אתה עובד.