אפרת חיימסון

הוצאה לח''לת ללא תאריך סיום

הוצאתי לחל''ת בעקבות הקורונה.הבוסית שלי לא נותנת לנו תאריך סיום וטוענת שיש לה בעיה תקציבית ולכן אינה יודעת עד מתי. היא רמזה לנו שאנחנו 'נשים גדולות' שיודעות מה לעשות במצב של חוסר ודאות( מה שנשמע ממנה שכדאי שנחפש עבודה) רציתי לדעת מה באפשרותי לעשות-האם זה נחשב כפיטורין ואפשר לדרוש ממנה מכתב ולקבל את מלוא הזכויות? תודה רבה!!!

עו"ד אורנה שמריהו

ניתן לעבוד בחל"ת בעבודה אחרת, אך אם לא תשובו לעבודה בסיום החל"ת, הדבר יהווה התפטרות. יש לבקש מהמעסיק את מועד סיום החל"ת, ובסיומו לא להסכים להמשיך בחל"ת.