יוני מאיר

פציעה בעבודה בשיפוצים

לפני שנתיים חבר שלי עבד בשיפוצים בשכר 4000 אלף שח חודשי הבוס לא הסכים לשלם לו עם תלוש .והוא נפצע ביד ( חתך עמוק) שבגלל זה לא יכללעבוד חודשיים בשיפוצים.שאלתי היא מה הסכום בערך שניתן לקבל מהבוס לאחר תביעה?ובמידה והיה עובד חוקי עם תלוש כמה בערך היה מקבל פיצוי סך הכל.( אני רוצה לדעת האם שווה לתבוע או שאולי יסכים לשלם משהובמיידי)

עו"ד אורנה שמריהו

לעובד בשיפוצים חל צו הרחבה בענף הבניין ויש לבדוק האם שולמו לבן זוגך את כל הזכויות על פי הקבוע בצו.