שוקי קול

חברה שנותנת שירותים לחברות

שלום לכולם - יש לי חברה שנותנת שירותים לחברות אחרות איך יש לנו חשש שהחברות שאנו עובדים מולן יעסיקו את העובדים שלנו לא בידיעתנו ו"יגנבו" לנו עובדים. ידוע לי שאין ביכולתנו למנוע מהעובדים לעבור שם בגלל חופש העיסוק אבל האם ביכולתי להחתים את החברות ולאסור עליהם להעסיק את העובדים שלנו? אם כן - האם יש חוזה כזה לדוגמא?

עו"ד אורנה שמריהו

ניתן גם להחתים את העובדים על הגבלת תחרות, במידה וההסכם עימם ישפה אותך ובמידה והם מקבלים תגבול בין הגבלת התחרות.