שרי!!

הורדת ימי חופשה מהצבירה

היי, אני מקבלת שכר גלובלי ובימי החג הורידו לי ימי חופשה, ובסוכות החברה הייתה סגורה ולא עבדנו וגם בערבי חג החברה הייתה סגורה. השכר שלי נשאר אותו הדבר רק ימי החופשה הורידו ללא ידעתי. ימי החג שהורדו: 2- ראש השנה 0.50 - יום כיפור 0.50 - חו"ל המועד סוכות סה"כ ימי חג שהורידו 3 ימים. האם זה תקין אודה לעזרתכם.

עו"ד אורנה שמריהו

היות והחברה היתה סגורה בכל ימי חול המועד, טבעי שינכו לך ימי חופשה.

שרי!!

תוכלי להסביר לי למה, ומה החוק אומר לגבי הורדת ימי חופשה לעובד גלובלי.