רביד פ

קיזוז הפסקות במקום העבודה

שלום, אני עובדת כנציגת שירות טלפוני (כחלק מהחוזה דובר על קיזוז הפסקות משעות העבודה). לאחר כשלושה חודשים הועברתי לתפקיד רכזת דואר במקום עבודתי, ולא הופחתו לי הפסקות. לאחר שעברתי חזרה לתפקיד הקודם, פחתה המשכורת שלי בכ-300 ש"ח בחודש בגלל שחזרו להוריד לי חצי שעה הפסקה בעבור כל יום עבודה. אני מבקשת לדעת האם מדובר בהרעת תנאים שבגינה אני יכולה לתבוע (עקב הפחתה בשכר)

עו"ד אורנה שמריהו

לא מדובר על הרעה בתנאי העבודה, היותוחזרתלתפקיד שהיית בו ששם קוזזו לך זמני ההפסקות.