משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהעו''ד מאיזו תחום מטפל בזה?

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

עו''ד מאיזו תחום מטפל בזה?

נטל
נטליה

הייתי אלימות פיזית בעבודה ב משך 2 חודשים. מנהל זרק אותי מהעבודה כשניסיתי להוכיח לו שיש אלימות. אחרי שנה הציעו לי לחזור למקום עבודה זה, הסכמתי. מיד תקפו אותי ועשו שלא יכולתי לעזוב עבודה, כל יום תקפו אותי פיזית ועשו שלא יכולתי לבכות למרות כאב, הייתי כמו זומבי. הבנתי אחר כך שהחזירו אותי לשם כדי לבצע פשע, תקיפה ופגיות בגוף באמצעות חומרים שפיזרו באוויר באמצעות מכשירים. מי שעשה זה מבין ברפואה. עשו שם מה שאנשים לא עושים, רק עבריינים יכולים לעשות זה. נגרם לי נזק לבריאות בגלל מה שעשו שם. אנשים שאירגנו זה עשו שאין לי עכשיו טיפול רפואי אמיתי, הם אמרו לי שבעולם רפואי כולם מכירים כולם. ואמרו שפגעתי בצוות רפואי, למרות שזה שקר, הם תקפו בלי סיבה. פינו אותי למיון מספר פעמים בגלל מה שהיה שם ורופאים שיקרו כדי להסתיר אלימות. ביצעו בעבודה עבירות פליליות נגדי כל יום במשך שנה. השתתפו הרבה אנשים שלא ראו שכורה לי כי סיממו אותי כדי לא לתת לבכות מכאב. הגשתי אחר כך תלונה במשטרה, אבל משטרה מיד סגרה תלונה, למחרת, מסיבה אין עבירה. פניתי לעורכי דין פליליים, הם מבקשים 1000שקל על זה שיסכימו לשמוע מה הבעיה ויגידו מה המחיר. שילמתי פעם אחת, עורך דין אמר: אל תפנה למשטרה כדי שלא יצחקו עליך. זהו,. על זה שילמתי 1000 שקל. שאלה: באיזה תחום אני צריכה עורך דין? ומה אני צריכה לקבל בתום יעוץ בתשלום, מה כולל יעוץ בתשלום?

RE:
עו"ד אורנה שמריהו
עו"ד אורנה שמריהו

ממליצה לך גם לפנות למשטרה ולעו"ד בתחום הפלילי ובם בתחום דיני עבודה אם ניתנו לך תלושי שכר.