אבייי

הפרשות חודש יולי ביטוח לאומי

שלום רב, התחלתי לעבוד בחודש יולי במקום עבודה חדש. בחודש יולי היו לי 2 ימי נסיון בתשלום. ימי העבודה שלי מדווחים ע"י המנהל הישיר להנהלת חשבונות. ימי העבודה שלי של יולי דווחו באיחור להנהלת חשבונות אחרי הכנת משכורות יולי. כעת הם רוצים לשלב את השכר של יולי לשכר של אוגוסט, אך אני מתעקש על זה שיהיו הפרשות לביטוח לאומי על חודש יולי, והם מסרבים. האם יש חוק שעומד לצידי בעניין הזה? בתודה מראש.

עו"ד אורנה שמריהו

היה ולא ישולם לך שכר בגין חודש זה, תוכל לתבוע הלנת שכר עבודה. החוק מחייב את המעסיק להמציא תלוש שכר אותו חודש עבודה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה